dimarts, 20 de novembre del 2007

NO VOLEM AEROPORT A SANT PERE SALLAVINERA

Per més informació

www.aerodromcalafsallavinera.blogspot.com

1 comentari:

Grills ha dit...

Calaf / 03-06-2008 |
El Síndic alerta sobre la contaminació acústica a l’aeròdrom Calaf-Sallavinera
http://www.laveudigital.cat/noticia-laveudigital-anoia.php?2008&06&03&news&5373

La Veu Digital

El Síndic de Greuges ha remès un informe als departaments de Medi Ambient i Política Territorial i Obres Públiques en el qual recomana adoptar mesures concretes per prevenir l’impacte acústic de l’aeròdrom i recorda que el seu Pla Director no s’ajusta al Pla d’Aeroports de Catalunya.

En les seves consideracions, el Síndic insta a l’administració a vetllar per què no es produeixin vulneracions dels drets dels veïns, tot prenent les mesures necessàries per prevenir l’impacte acústic de la instal•lació. Rafael Ribó, l’actual Síndic, proposa la creació d’una comissió de seguiment formada per veïns, empreses, usuaris de la instal•lació i administracions. Un organisme que hauria de procurar que l’aeròdrom Calaf-Sallavinera respectés el descans dels veïns, i que aquests estiguessin informats de les conseqüències mediambientals de la ubicació de la instal•lació.

El Síndic també ha recordat que el Pla Director de l’Aeròdrom no s’ajusta al Pla d’Aeroports català actual, tot i que la Generalitat justifica aquest fet en la propera aprovació d’un nou Pla d’Aeroports.